Τρόπος και έξοδα αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Απευθείας από τα γραφεία της επιχείρησης στο 6ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης.

Β) Από εμάς, εντός των ορίων του Δήμου Λάρισας, όπου η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 299€. Για παραγγελίες κάτω των 299€ η ελάχιστη χρέωση είναι 15€.

Γ) Από συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Αν πρόκειται για αποστολή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη το κόστος μεταφοράς των κρεβατιών και των στρωμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής.

Για τις υπόλοιπες αποστολές το κόστος των μεταφορικών θα υπολογίζεται από εμάς αφού βάλετε τη παραγγελία σας και θα επικοινωνούμε μαζί σας.

 

Χρόνος Παράδοσης

Για όλα τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα ο χρόνος παράδοσης είναι:

A) Για αποστολές στη Θεσσαλία ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Β) Για αποστολές στη Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Γ) Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες.

 

Παραλαβή Προϊόντων

Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής.

Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο email info@newcampico.gr ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410 575175. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.